UŠUTKAO GLASINE?

Mladen Grdović o braku: 'Dok ide, ide...'

22.08.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Jedna od najvrućih estradnih tema ovog ljeta bila je vijest o navodnom razvodu zadarskog pjevača od supruge Brankice. Mladen Grdović napokon je otvorio dušu i progovorio o glasinama oko rastave te je priznao da nije lako biti supruga glazbeniku njegova kalibra. Ovog ljeta, kaže, pije samo vodu jer gotovo svakodnevno nastupa

'Može sljedeće pitanje! To je privatna stvar!', rekao je na početku razgovora za InMagazin Nove TV Mladen Grdović. No nakon toga otkrio je da, kao i u svakom braku, pa tako i njegovu, ima trzavica, ali da njegova ljubav s Brankicom pobjeđuje sve.

'Vjerojatno najviše novine prodaju kad sam ja na naslovnoj stranici! Ja i Branka se volimo i to je sve!', poručio je pjevač.

Tvrdi da je njihova ljubav i dalje jača od svega.

'Dok ide, ide, kad ne ide, uvijek ćemo biti podrška jedan drugome! Što bi meni ona trebala oprostiti? Ili ja njoj? Samo mogu reći da takvu ženu treba poželjeti!', rekao je o svojoj voljenoj supruzi.

Nisu mu jasni, ističe, neki medijski napisi puni dezinformacija.

'Ne znam što je danas s ovim mladima da idu s takvim lažima, naslovnicama i takvim budalaštinama. U životu sam razbio svoja tri auta, a ispalo je da sam razbio milijun. Tri, četiri milijuna kilometara sam prošao, nikog nisam taknuo, nikog nisam dirao, svoje sam uništio!', izjavio je za InMagazin Nove TV.

  • +11
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Ne sviđa mu se to što su mu prišili titulu 'kralja bevande'.

'Ako popiješ bevandu, što?! Brate mili, svi piju. Kao da samo Grdović pije u Hrvatskoj! To znači da ja spašavam vinogradare!', rekao je kroz smijeh tvrdeći da ovog ljeta pije samo vodu. Rasprodani koncerti i uzastopni nastupi ne dopuštaju mu naime ni kap alkohola