mama po treči put

Mjesec dana nakon poroda: Iva Šarić odvojila malo vremena samo za sebe i pokazala vitku liniju

14.05.2021 u 22:12

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas voditeljica emisije Klub 7 na HRT-u prije mjesec dana rodila je svoje treće dijete, dječaka Adriana kojeg je dobila s domaćim nogometnim reprezentativcem, 26-godišnjim Brunom Petkovićem, a sada je pratitelje na društvenim mrežama oduševila je svojim izgledom nakon poroda

Mjesec dana nakon rođenja svog trećeg sina bivša manekenka Iva Šarić uspjela je odvojiti malo vremena i posvetiti se sebi.

Na Storyjima svog Instagram profila objavila je video iz frizerskog salona, a odjevena u pripijeni dekoltirani top u prvi plan je stavila svoju odličnu liniju.

Premda je rodila prije mjesec dana, Iva nakon treće trudnoće izgleda sjajno, a može se pohvaliti uskim strukom i bujnim dekolteom. Uz video Iva je napisala: 'Mamito je izašao iz kuće,' a njezino veselje radi odlaska frizeru sigurno će razumjeti sve novopečene mame.

Diplomirana ekonomistica svoje treće dijete, dječaka Adriana dobila je s nogometašem, 26-godišnjim Brunom Petkovićem. Par svoju vezu poprilično krije od očiju javnosti, o njihovoj vezi počelo se šuškati krajem prošle godine, a ubrzo nakon toga saznalo se i kako očekuju dijete. Zadnji put su zajedno viđeni prilikom izlaska iz rodilišta. Bivša 32-godišnja manekenka iz prijašnjeg braka s nekadašnjim nogometašem Jerkom Lekom ima dvije djece, devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona. Nedavno se Iva na Instagramu pohvalila i kako su je sinovi Carlos i Leon iznenadili za Majčin dan čestitkama ukrašenim srcima.