iznenadila i zabavila

Iva Šarić još je jednom pokazala svoju mamu, od koje je naslijedila ljepotu, a pohvalila se i čestitkom koju je dobila za Majčin dan

10.05.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, a danas voditeljica emisije Klub 7 na HRT-u nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, ali je proteklog vikenda razveselila pratitelje s više različitih objava. Na Instagramu se pohvalila kako su je sinovi Carlos i Leon iznenadili za Majčin dan, a osim toga, opet se pohvalila i sa svojom zgodnom majkom Vesnom

Početkom prošlog mjeseca 32-godišnja Iva Šarić rodila je trećeg sina Adriana, ujedno prvo dijete koje je dobila s domaćim nogometnim reprezentativcem, 26-godišnjim Brunom Petkovićem. Njezini sinovi iz prijašnjeg braka s nekadašnjim nogometašem Jerkom Lekom - devetogodišnji Carlos i sedmogodišnji Leon lijepo su je iznenadili za Majčin dan, pa se time pohvaila na svom Instagram profilu.

Izradili su joj čestitke ukrašene srcima. Jedan od dječaka je napisao i sastav o mami Ivi koji je nasmijao brojne pratitelje. 'Moja mama se zove Iva. Ima plave oči. Stalno se smije. Ima smeđu kosu. Nikad ne viče. Čisti kuću cijeli dan. Voli se maziti. Dobra je. Radi najbolje torte. Ide sa mnom u muzej', stoji u opisu s kojim se ponosna mama pohvalila na Instagramu.

Osim toga, diplomirana ekonomistica je sa svojim sljedbenicima podijelila i nekoliko videa na kojima pozira s mamom koju je već ranije pokazala. 'Baka Vesna je najbolja mama. Smiješna i uvijek sretna', opisala je snimke Iva. Fanovi su i ovog puta vjerojatno ostali zapanjeni mladolikim i sjajnim izgledom njezine majke.