RASPJEVANA ZVIJEZDA

Mirta pjevala bolje nego ikad pa ispala

11.04.2011 u 14:13

Bionic
Reading

Usprkos najboljoj izvedbi dosad i osjetnom napretku u odnosu na prvo zvjezdano pjevanje, Mirta Šurjak u subotu je morala napustiti šou 'Zvijezde pjevaju'

Iako su u svim svojim nastupima u šou 'Zvijezde pjevaju' prikupili najmanje bodova od žirija, Mirta Šurjak i Alen Nižetić u posljednjem natjecateljskom nastupu uspjeli su dohvatiti konkurenciju, te su s Melitom Hrengek i Giulianom podijelili posljednja dva mjesta.

No, iako su dosad bili miljenici publike, zbog čega su preživjeli prva dva ispadanja, ove subote im je i njihov treći igrač okrenuo leđa.

Bez obzira na ispadanje, moramo zaključiti da je Mirta iz nastupa u nastup vidno i čujno napredovala, dio čega se krije i u velikom prostoru za napredak, kako je to primijetio jedan član žirija, ali i u, očito, odličnom mentorstvu Alena Nižetića.

Osim što je odlično radio s Mirtom, Alen je na nastupima mudro omatao glas svojim i glasovima pratećih pjevača, no u svakom joj je nastupu ipak prepustio par solaža slave.

Upravo te solaže, uz atraktivan izgled, gurnule su Mirtu u prvi plan ove sezone, a sudeći po posljednjem nastupu, tko zna dokud bi dogurala da ju je publika pomazila i ovaj put. No, to je za rubrike koje se bave sutrašnjicama, poput horoskopa, na primjer. Dok se naša dežurna gospa od tarota bavi Mirtinim raspjevanim budućnostima, vas prepuštamo Mirtinim trenucima minule slave.