NOVi izazov

Mirna Maras Batinić zamijenit će Jelenu Pajić

06.03.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Vođenje popularne emisije TV Bingo uz Duška Ćurlića, na Drugome programu HRT-a od ovoga tjedna preuzima Mirna Maras Batinić. Poznata voditeljica dosad je stekla poprilično iskustvo u vođenju lutrijskih emisija Eurojackpot i Loto. Mirna će zamijeniti Jelenu Pajić koja je u TV Bingo stigla početkom travnja prošle godine

'Radujem se novoj emisiji! Moj prvi susret s televizijom prije četrnest godina bio je upravo s emisijom Tv Bingo, stoga mi je posebno drago da sada preuzimam ulogu voditeljice. Svaki ponedjeljak počinjat će u znaku TV Binga, a nadam se da ću nekomu već u prvoj emisiji donijeti dobitak', izjavila je Mirna Maras Batinić.

Urednica projekta TV Bingo Elizabeth Homsi pojašnjava kako je Mirna Maras Batinić prepoznata među sudionicima igara na sreću, pa je time i logičan izbor za novu voditeljicu TV Binga, stoji u priopćenju.  

TV Bingo je u suradnji Hrvatske lutrije i HrRT-a tijekom godina mijenjao različite forme – od šou-programa do polusatnih emisija. Trenutačno  traje četrdeset minuta i sadržava tri igre izvlačenja za igrače koji su kupili listić Bingo 15/90, Bingo 24/75 i Bingo Plus te tri igre za gledateljstvo u televizijskome studiju.

Mirna Maras Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HRT