SRETNA I ZADOVOLJNA

Mirna Berend proslavila rođendan: 'Imam svoj svijet u kojem živim i sretna sam'

05.07.2018 u 15:01

Bionic
Reading

Da vrijeme brzo prolazi pokazuje i činjenica da nekada izuzetno prisutna i omiljena televizijska voditeljica broji 52 godine. No Mirnu Berend godine ne zamaraju jer punim plućima uživa u životu budući da joj se sve posložilo kako treba. Za tportal je otkrila svoje rođendanske želje

Iako njezino lice ne viđamo na malim ekranima često kao nekad, Mirna Berend, voditeljica i dizajnerica unikatnog nakita, nikad nije napustila svoju publiku, a publika, pak, s nestrpljenjem očekuje njezin povratak. Dugi niz godina dizajnira i izrađuje kolekcije narukvica i ogrlica od poludragog kamenja, a nedavno je predstavila svoj prvi kozmetički uradak - Anđeosku kremu za lice. Zato su njezine rođendanske želje vrlo skormne.

'Imam sve što mi treba, moje želje nisu velike. Zdrava sam, sretna, volim posao koji radim, imam ljude koje volim, moje pse, privjeske s kojima pomažem Zoološkom vrtu, Noinoj Arci, petrinjskoj javnoj kuhinji s kojom širimo priču', rekla nam je. Rođendan je, kaže proslavila radeći pekmez od marelica.

Iako bi joj malo tko dao toliko godina, Mirna kaže da nema tajnu za mladenački izgled.

'Više ne bojim kosu, ne šminkam se. Imala sam sreće zbog gena, ali svakako je tu i život u miru, bez stresa i drama, što nikome ne moram polagati račune osim samoj sebi. Imam svoj svijet u kojem se dobroj osjećam. Jedino što bih svakoj ženi preporučila kad e ujutro pogledaju u ogledalo, da koriste moju hladnu kremu za lice koja je čudnovata', poručila je Mirna Berend koja trenutno sprema novu, noćnu kremu koju će predstaviti na jesen.

  • +10
Mirna Berend Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Marija Mihić