VODILA AUREA FEST

Veliki povratak Mirne Berend: Bilo je divno!

05.09.2016 u 18:51

Bionic
Reading

Nakon 16 godina na male se ekrane ponovno vratila Mirna Berend, i to kao voditeljica glazbenog festivala Aurea Fest Požega. Zanimljivost je time veća što je cijeli festival emitiran na HTV-u, javnoj televiziji koja je preko noći odlučila da poznatoj voditeljici ondje više nije mjesto, a sama Mirna Berend nema odgovor ni na pitanje na čiju je inicijativu s HTV-a angažirana. Ipak, ne krije sreću što je ponovno mogla raditi posao koji najviše voli

'Nemam zaista ništa za reći. Odradila sam finalnu večer i bilo mi je divno ponovno poželjeti dobru večer, a potom i laku noć gledateljima na HTV-u. Sretna sam zbog toga, a čini se i drugi, jer su me zasuli pitanjima i porukama o mom povratku. Stvarno ne znam što bih rekla. Ne znam ni zašto sam otišla, ni zašto su me vratili, ni to hoće li biti novih angažmana', rekla je kratko za tportal poznata televizijska voditeljica MirnaBerend koja je nakon dugih 16 godina čekanja napokon dobila priliku raditi ono što najbolje zna - primila se mikrofona i suvereno, elegantno i besprijekornom dikcijom odradila glazbeni festival Aurea Fest Požega.


Mirna Berend i Mario Sedmak

Najzanimljivije u svemu je to što je festival emitiran na HTV-u, televizijskoj kući koja je prije 16 godina preko noći odlučila da joj mjesto ondje više nije. Mirna Berend nikada nije saznala tko ju je odlučio maknuti s malih ekrana, kao što ne zna ni na čiju je inicijativu pozvana voditi ovaj novi festival.


Čak 16 godina Mirna Berend ne radi na televiziji


Mirna Berend na proslavi rođendana Alke Vuice

Bez obzira na sve, Mirna je svoj angažman odradila izuzetno profesionalno, kako je uvijek to i radila, a znači li ovo njezin povratak na male ekrane, tek će se vidjeti.


Mirna Berend na svojim počecima i Oliver Mlakar