podrška mladoj kolegici

Mirjana Karanović odbila glumiti s Branislavom Lečićem zbog optužbi za silovanje

23.03.2021 u 21:40

Bionic
Reading

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld kolegu Branislava Lečića optužila za silovanje koje se prema njenim riječima dogodilo 2012. godine, reakcije pristižu sa svih strana. Među ostalim se oglasila i glumačka diva, Mirjana Karanović

Legendarna glumica na Instagram storyju je prvo napisala 'Podrška za Danijelu', a potom je objavila mail koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je navela da u znak protesta odbija igrati s Branislavom Lečićem u istoj predstavi.

  • +3
Mirjana Karanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Poštovani, obavještavam vas da odbijam igrati sa Branislavom Lečićem u predstavi 'Mamu mu je*em ko je prvi počeo', u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema kolegici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave s istim glumcem. Spremna sam predstavu igrati ako se odlučite da ga zamijeni drugi glumac', glasi poruka Mirjane Karanović. Njezin mail dijeli se na društvenim mrežama i postao je hit osobito među drugim kolegama.

Legendarna glumica je podržala je kolegicu Milenu Radulović nakon njene ispovijesti u siječnju da ju je pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao. Mirjana Karanović rekla da se divi hrabrosti i odlučnosti svoje kolegice, a da Aleksića s druge strane smatra moralnom nakazom 'koji se godinama skrivao iza propovjedanja kršćanskog morala i obiteljskih vrijednosti'.