godine joj ne mogu ništa

Kućno izdanje: Slavna srpska glumica skinula šminku, a fanovi joj poručuju da joj ona ni ne treba

08.03.2021 u 14:52

Bionic
Reading

Pored vrsnih uloga Mirjana Karanović poznata je i po posvećenosti zdravom životu, pa se vrlo često mogu vidjeti njezine fotografije i video uradci iz teretane. Legendarnu glumicu vidjeli smo glamuroznu, dotjeranu, kao plavušu koja zavodi u večernjoj haljini poput holivudskih kolegica, umornu, a nerijetko zna pokazati i kako izgleda u kućnom izdanju

I dok se većina poznatih dama trudi izgledati što bolje, te šminkom i filterima prekriti sve nesavršenosti na društvenim mrežama, jedna od najpopularnijih glumica u regiji nema nikakav problem s tim.

'Kad završim snimanje i skinem šminku', poručuje Mirjana Karanović. Veliki je pobornik prirodnog izgleda, a sada je okinula selfi u kućnom ogrtaču s ručnikom na glavi. 'Svaka vam čast! Na vas se trebaju ugledati mlade djevojke, samo prirodno', 'Samo naprijed generacijo moja', 'Tebi šminka i ne treba', samo su neki od komentara pratitelja.

Vodi vrlo aktivan život i redovito odlazi u teretanu zbog čega joj na izgledu mnogi zavide, a vježbanje ne propušta ni nedjeljom. Trenutno vrijedno snima, a u novoj seriji glumi uz legendarne glumice Miru Banjac i Branku Katić s kojima se nedavno fotografirala.

'Nije baš da ne starim, ali ne propadam tako brzo. (smijeh) To je stvar genetike, ali čovjek se naravno treba paziti. Već trideset godina ne jedem meso, petnaest godina ne pušim i ne pijem. Vježbam tri puta tjedno, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bih se mogla baviti. Ne zapuštam mozak', izjavila je ranije za tportal.

Podsjetimo, Mirjana Karanović na filmu je debitirala 1980. naslovnom ulogom u filmu Srđana Karanovića, Petrijin venac. Svjetsku slavu stekla je ulogom majke u kultnom filmu Emira Kusturice, Otac na službenom putu. a poznata je i kao prva srpska glumica koja je u hrvatskom filmu glumila nakon Domovinskog rata. Riječ je o filmu Svjedoci Vinka Brešana gdje tumači udovicu hrvatskog branitelja zbog čega je cijeli film bio javno prozivan.

  • +3
Mirjana Karanović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL