dina dragija

Mir je u njezinim rukama: Supruga našeg bivšeg reprezentativca aktivna je u UN-u

05.05.2023 u 14:06

Dina Dragija

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Bionic
Reading

S činjenicom da sve više naslova priča o miru u svijetu, posebice o narušenom miru u našem susjedstvu, Dina Dragija, supruga Tina Jedvaja, odlučila je javno progovoriti o tome koliko bismo se svi trebali angažirati. U njezinom opisu na Instagramu stoji 'Budi promjena koju želiš vidjeti', a čini se da mlada Zagrepčanka i slijedi svoj moto

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Tina Jedvaja polako, ali sigurno gradi svoju političku karijeru. Dina Dragija ima impresivan životopis te se može pohvaliti prvostupničkom diplomom međunarodnih odnosa i diplomacije te magisterijem iz područja antropologije kriminala i nasilja. Ova ljepotica uistinu želi mir u svijetu, a na tome i aktivno radi.

Potaknuta strašnom tragedijom koja se prije nekoliko dana dogodila u Beogradu i činjenicom da djeca ni u školi više nisu sigurna, Dragija je na vlastitom Instagram profilu prozvala sve one koji ne čine ništa po pitanju mira u svijetu, uključujući i sve one koji su jučer tijekom dana na svojim profilima dijelili fotografije u znak solidarnosti sa svim žrtvama beogradske tragedije.

U objavi, koja danas više nije dostupna, pisalo je: 'Dok vi sherate objave na Instagramu neki ljudi se zaista brinu za mir u svijetu!!! Svi možemo biti promjena koju želimo vidjeti ali se trebate aktivirati na vrijeme a ne dok je kasno! Razlog zašto upravo sjedim na sjednici Ujedinjenih naroda je da ovaj svijet napravim boljim mjestom i nadam se da će i drugi shvatiti da promjene počinju od nas samih ali da je potrebno angažirati se na vrijeme!!!!!'

veliki dan

Vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije bio je događaj za pamćenje, a fotografije otkrivaju detalje glamuroznog slavlja

Pogledaj galeriju

Angažirana Dina tako je objavila svoju fotografiju kojom je pokazala kako prisustvuje na jednoj od rasprava u samom sjedištu UN-a u New Yorku, a društvo joj pravi kolegica Kim Pavlić. Uslikale su se i uz Garyja Shapira, izvršnog direktora 'Consumer Technology Association', udruge koja predstavlja preko 1500 kompanija za potrošačku tehnologiju.