'Samo moja'

Mile Kekin je predstavio novi singl koji je uhvatio dvije nominacije za Porin

27.02.2019 u 16:27

Bionic
Reading

Uoči nastupa na Brijačnici Mile Kekin predstavio je novi singl s hvaljenog izdanja 'Kuća bez krova' koji je uhvatio dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe. Singl 'Samo moja' dobio je ovih dana i pripadajući videospot

'Pjesma 'Samo moja' se lijepo slaže s paranojama, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom, eto, prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu puno obećanja i strahova. Na pjesmu 'Samo moja', osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije smo crazy in love nego je i sick in the head' – rekao je Mile Kekin.

Za takvu netipičnu pjesmu Miletu je trebao netipični spot kojeg je režirao Marin Nekić, a suradnju je opisao: 'Srećom sam naletio na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuju kazališna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić.'

Izvor: Društvene mreže

Mile sa svojim bendom i dalje promovira album 'Kuća bez krova' u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji. U subotu 16. ožujka nastupa na četvrtom izdanju Brijačnice u zagrebačkoj Tvornici kulture, kada će podjeliti pozornicu s grupama Letu štuke, Rezerve i Lika Kolorado.

Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji, a u ponudi se nalaze dnevne i festivalske karte. Za dnevne će trebati u pretprodaji izdvojiti 70 kn, a na sam dan festivala 90 kn. Festivalske ulaznice iznose 120 kn u pretprodaji te 140 kn 15. ožujka.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • Sva prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr