FATALNA MARIJA

Milanova nova djevojka u RTL-ovoj seriji

08.11.2012 u 16:15

Bionic
Reading

Serija 'Budva na pjeni od mora', koja se prikazuje na RTL Televiziji svakog petka, dobila je još jedno glumačko pojačanje. U nastavcima druge sezone popularne serije naći će se i Marija Karan, atraktivna Zemunka koja u seriji glumi lik lijepe umjetnice Anđelike

'Uživala sam u snimanju i radu s kolegama. Već prvog dana uspjeli smo se upoznati, družiti i opustiti. Imam divno napisanu ulogu. Moj lik se zove Anđelika i živi za umjetnost i od nje. Ona je jedna vrsta umjetničkog dilera, a zamišljena je kao jaka i ambiciozna žena koja zna što želi', otkrila je Marija Karan, a nakon što se susretne sa Savom Bačićem, više ništa neće biti isto.

Druga sezona 'Budve' za Savu će biti sve samo ne med i mlijeko. Uz sve bogatstvo, koje je stvorio vlastitim rukama, Sava Bačić je prema preporuci doktora napustio Podgoricu i poslovni svijet da bi nakratko posjetio svoj rodni kraj, Durmitor, te pokušava pronaći duševni mir.

Međutim tamo ga preplavljuju sjećanja na djetinjstvo, roditelje i siromaštvo, a tu su i bivši prijatelji iz djetinjstva koji su nastavili živjeti od poljoprivrede i govedarstva. Njihove međusobno različite životne sudbine u Savi pobuđuju želju za dokazivanjem, varanjem i kriminalnim radnjama, ali i razmišljanja o dostojanstvu, o ljudskosti, čovječnosti i junaštvu.