NEMA POVRATKA

Milan Grahovac prvi je napustio kuću

28.03.2011 u 09:11

Bionic
Reading

Milan Grahovac prvi je stanar koji je zapravo ispao iz kuće, a najviše je zbog njegova izlaska tužna bila Ema koja je rekla da je sada ostala sama

I u Big Brother kuću došlo je proljeće. 'Ubrana je prva kita, mislim na kiticu cvijeća, a proljeće je nekima pomutilo glavu. Neki su doslovno shvatili moto ovogodišnjeg Big Brothera – ljubi bližnjeg svoga!' rekle su naizmjence voditeljice Antonija Blaće i Marijana Mićić.

Najveći ljubavni par Marijana i Nemeš u hladnom je ratu. Najviše se Nemeš sada mota oko Bojane, s kojom želi spavati u posebnom krevetu. Nemeš je rekao Big Brotheru da je treba dozvati pameti kad on ne može. 'Dozvati se pameti znači spavati kraj Nemeša', poklopio ga je Big Brother. Bojana je sve ignorirala.

Emisiju uživo dodatno je začinila gospođa Radojka koja je bila jako simpatična i puna podrške za svog Duška. Nakon što je Marijana primijetila da ona i suprug imaju istu boju kose, ona je rekla da bračni parovi nakon dvadeset godina braka sliče jedno drugom. Njegova gospođa ništa mu ne zamjera te je sretna što zabavlja ljude, a poručuje mu da djevojke u kući gleda, ali da ne komentira puno. Da se nešto dogodi između Duška i neke djevojke, morala bi ga pustiti da se vrati kući jer je kuća njegova. Gospođa sad treba jakog muškarca: 'Treba biti jak, da može gurati frezu, voziti traktor te skupljati sijeno.' Supruga mu samo zamjera što je htio napustiti kuću, da je bila tamo, opalila bi mu šamar, kaže.

Na smetlištu više ne vlada idila jer Soraja ne želi prati suđe, što je naživciralo Duška, no sve je zaboravio nakon što je gledao kako Dragana masira leđa Soraji.
Ovog tjedana stanari su radili burlesku i cirkus, gdje je Slavica napravila striptiz.

Troje stanara koji su dobili najmanji broj glasova su Mila, Milan i Lester, te su ostali stanari dobili zadatak da izglasaju koga će izbaciti. Radiša i Tamara imaju imunitet, što su zaradili u ovotjednom zadatku. Svako od stanara morao je dati po dva ili jedan bod.

Marijana i Nemeš shvatili su da svi znaju za njihovu romansu. Voditeljica Marijana Mićić rekla je da su svi vidjeli čudnovatu jorgan planinu, te tako dala do znanja da svi u svim državama znaju za ljubav između Nemeša i Marijane.

Iznenađenje emisije uživo je bilo i to da su stanari sa smetlišta mogu glasati. 'Mi nismo kao političari, mi slušamo sve slojeve u društvu', dobacila je Antonija.
Tijekom reklama glasali su i sami nominirani stanari Mila Tokić, Milan Grahovac i Nikola Nasteski između sebe. Nakon zbrojih glasova, Milan Grahovac imao je najviše glasova te je prvi stanar koji napušta kuću. I on je bio iznenađen time što upravo on odlazi.