ŽENA U CRVENOM

Mila Horvat u izazovnoj haljini ukrala svu pažnju

20.12.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat zabljesnula je na svečanoj dodjeli nagrada najuspješnijim hrvatskim sportašima. Neko vrijeme nismo je imali prilike vidjeti u javnosti, a sada se vratila u velikom stilu, u crvenoj kreaciji Matije Vujice koja je istaknula sve njezine atribute

Voditeljica i novinarka Mila Horvat za sinoćnji angažman na svečanoj dodjeli nagrada najuspješnijim sportašima i sportašicama u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, odabrala je haljinu u prigodnoj crvenoj boji.

Kreacija domaće dizajnerice Matije Vujice na lijepoj je Mili stajala kao salivena te ja naglasila sve čime se ova brineta može pohvaliti. Vitke noge otkrio je otvoreni prednji dio, pristojan dekolte začinjen je bogatim crvenim mašnama na ramenima, a visoke potpetice upotpunile su ovo elegantno izdanje dok je crveni ruž bio završni touch.

Mila se isto tako ovoga puta opredijelila za ekstenzije u kosi, te pokazala da joj ova duljina mnogo bolje stoji, a izgleda da je napravila i nekoliko balayage pramenova uz pomoću kojih je dala dodatan sjaj svom izgledu.

Za važna svečana događanja, Horvat uglavnom bira kreacije naše uspješne dizajnerice Matije Vuice, koja je poznata po bajkovitim haljinama s puno čipke, ukrasa i renesansnih detalja, a u posljednje vrijeme sve se češće viđaju i na holivudskim crvenim tepisima.

  • +57
Dodjela nagrada najuspješnijim sportašima po izboru HOO-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL