'VATRENO SRCE'

Dugo je nismo vidjeli: Mila Horvat plijenila pozornost u crnoj haljini

12.11.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat nakon dugo vremena pojavila se na nekom društvenom događanju i to onom s humanitarnom notom. Riječ je o humanitarno-donatorskoj večeri zaklade Vatreno srce, na kojoj su uz nogometnu reprezentaciju Hrvatske bile brojne zvijezde i osobe iz javnog života

Sinoć je u Kristalnoj dvorani hotela Westin održana humanitarno-donatorska večer zaklade Vatreno srce, na kojoj su uz nogometnu reprezentaciju Hrvatske bile brojne zvijezde i osobe iz javnog života, a cjelokupan iznos ovogodišnje akcije bit će doniran Klinici za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život, koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

Osim naših nogometnih reprezentativaca i ljudi s estrade, telefona se primila i sportska novinarka, urednica i voditeljica Mila Horvat, koju rijetko viđamo na javnim događanjima. 38-godišnja Mila, koja je prije četiri godine iz zdravstvenih razloga usporila tempo, trenutno radi na Areni Sport, a u Westin je stigla odjevena u crno.

Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Mila Horvat za ovu je večer odabrala crnu haljinu koja prati liniju njezina tijela s raskošnim detaljima u području ramena i grudi. Uz haljinu je obula crne sandale na visoku potpeticu, a kosu je raspustila. Većinu večeri provela je u društvu svojih dugogodišnjih kolega i prijatelja Ivice Blažička i Joška Lokasa, s kojima je i pozirala okupljenim fotografima.

HOTEL WESTIN

'Vatreno srce' okupilo brojne poznate na humanitarno-donatorskoj večeri

Pogledaj galeriju