IZGUBIO NADU

Michael Douglas o sinovoj dugogodišnjoj bitki s ovisnošću: 'Mislio sam da ću ga izgubiti'

16.10.2019 u 20:10

Bionic
Reading

Proslavljeni holivudski glumac Michael Douglas u razgovoru za američki magazin People osvrnuo se na bitku s ovisnošću svog 40- godišnjeg sina Camerona

'Bilo je trenutaka kada sam potpuno ostao bez nade. Život je postao niz kriza i mislio sam da ću ga izgubiti', priznaje 75- godišnji oskarovac u razgovoru za magazin People.

Njegov 40- godišnji sin Cameron, iz braka s filmskom producenticom Diandrom Luker, kao tinejdžer postao je ovisnik o heorinu i kokainu, da bi na koncu prešao na dilanje droge. U zatvoru je proveo osam godina, od kojih su dvije bile u samici, no vrijeme provedeno iza rešetaka dovelo ga je do konačnog oslobođenja od ovisnosti.

  • +3
Michael i Cameron Douglas Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godine 2016. Cameron Douglas pušten je iz pritvora, a danas je otac jednogodišnje djevojčice Lue s dugogodišnjom djevojkom Viviane Thiebes. O svojoj bitki s ovisnošću Cameron je progovorio u meomoarima 'Long Way Home' koji se u prodaji očekuju od 22. listopada.

U jednom dijelu meomara Cameron se osvrnuo na oca Michaela koji se odlučio distancirati zbog zabrinutosti za suprugu, glumicu Catherine Zetu- Jones i njihovo dvoje djece, Dylana i Carys.

'Imam malu djecu i ženu koju moram zaštititi. To nije fer prema njima' izjavio je Michael prema navodima Camerona u memoarima.

'Tata zar me više ne voliš', odgovorio je Cameron.

'Naravno da te volim, Cameron ali neću njegovati vezu s tobom jer mislim da ćeš umrijeti. Zbog toga sam išao kod terapeuta. Mislim da ćeš se predozirati ili će ne netko usmrtiti ili ćeš ti sam sebe. Pokušavam se emocionalno pripremiti za taj trenutak', odgovorio je Michael prema riječima njegova 40- godišnjeg sina.