USUSRET KONCERTU

Mia Dimšić: 'Uz Split me vežu nevjerojatne uspomene'

04.10.2018 u 17:02

Bionic
Reading

Domaća pop pjevačica i kantautorica Mia Dimšić ovih dana najavljuje svoj prvi samostalni koncert u Splitu, u subotu, 20. listopada u ŠC 'Gripe' s početkom u 19 sati

Unatoč dosad velikom uspjehu i brojnim priznanjima kojima se Mia može pohvaliti u svojoj karijeri, uzbuđenje pred koncert u Splitu ne krije.

'Jako mi puno znači što ću prvi put nastupiti u Splitu jer me uz taj grad vežu nevjerojatne uspomene. Svoju prvu autorsku pjesmu 'Život nije siv' izvela sam 2016. na Splitskom festivalu, a iduću godinu vratila sam se s pjesmom 'Sunce, oblak, vjetar' i osvojila 3 nagrade. Festival je toliko pridonio mojoj glazbenoj priči, otvorio mi hrpu novih vrata i tu sam sklopila neka od najljepših prijateljstava. Dva puta sam imala i čast nastupiti u Spaladium areni na dodjelama Porina i uz svaku me vežu uspomene za cijeli život, posebno posljednju na kojoj smo moj tim i ja osvojili 6 Porina. Ovo je najmanje što mogu učiniti za sve što mi je taj grad pružio i jako se veselim koncertu', rekla je Mia.

MIA - ŽIVOT NIJE SIV (OFFICIAL VIDEO) Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Ulaznice su krenule u prodaju od 1. listopada putem online sustava www.croatia-tickets.com, te u Bakra Steak & Pizza Baru, Ul. Majstora Radovana 2, u Splitu, svaki dan u vremenu od 12 do 22 sata.

Broj ulaznica je ograničen.

  • +19
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL