KRATKO I JASNO

Mia Dimšić prošle je godine odnijela pobjedu na Dori, a evo koji je savjet dala svojim nasljednicima

11.02.2023 u 20:14

Bionic
Reading

Hrvatsku je prošle godine na Eurosongu, s pjesmom 'Guilty Pleasure', predstavljala Mia Dimšić. Ona će večeras i otvoriti Doru, a potom će zajedno s ostatkom Hrvatske čekati proglašenje ovogodišnjeg pobjednika kojem će zasigurno udijeliti još pokoji savjet

Prošle nas je godine na Eurosongu, koji se održao u Torinu, predstavljala Mia Dimšić. Pjesma 'Guilty Pleasure' proglašena je najboljom na prošlogodišnjoj Dori, a upravo će s njom večeras otvoriti i novo natjecanje tijekom kojeg ćemo doznati tko će otputovati u Liverpool.

Prije početka večerašnjeg natjecanja Mia Dimšić dala je kratki intervju za Večernji list, u kojem je otkrila kako u Opatiji danas uživa i kako se osjeća kao da je na godišnjem odmoru. Tko joj je favorit, nije željela otkriti, ne želeći nikome dati prednost.

No, neke je savjete budućim pobjednicima ipak rado udijelila. 'Definitivno bih im savjetovala da se zabavljaju, da uživaju, to je najvažnije. Da stanu sa stavom i kažu sve što žele, da slušaju sebe i ugađaju sebi kao izvođaču, da se mogu ovdje dobro osjećati', rekla je Mia Dimšić i otkrila kako se, zbog silnog iznenađenja i svega što se događalo oko nje, svog nastupa prošle godine na Dori baš i ne sjeća.

Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, večeras se u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković održava izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a najbolji od najboljih predstavljat će nas početkom svibnja u Liverpoolu.