njezini najdraži

Napokon je i njih pokazala: Miljenica publike pozirala s najvažnijim osobama iz svog života

20.09.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Otkad je javnosti predstavila svoj hit 'Život nije siv', Mia Dimšić šarmira sve generacije. Mlada kantautorica sad je s javnosti podijelila dio svoje intime i sretne trenutke koje je provela uz one koji su joj cijeli život bili najveća podrška i vjetar u leđa

U Levinovcu u Slavoniji u prirodnom ozračju nastale su nježne i vesele fotografije Mije Dimšić s njezinim najmilijima, a kratko ih je komentirala - 'familija'. Sestru smo već vidjeli, ali ovo su jedni od rijetkih prizora da hvaljena osječka kantautorica pozira s roditeljima.

'Imala sam prekrasno djetinjstvo i u njemu nije bilo ničeg teško probavljivog. Imam odlične roditelje, najbolje na svijetu. Oboje su jako vrijedni, ljubazni prema svima. Kod kuće sam naučila radnu etiku i shvatila da je puno slađe kad se za nešto pomučiš. S godinu dana starijom sestrom Katarinom jako sam bliska. Jedino što je ona racionalnija, a ja emotivnija. Dok sam bila mlađa, to mi je smetalo zbog različitih stavova, ali sad vidim koliko je to dobro. Treba mi neki uteg da me spusti na zemlju', otkrila je ranije za Story.

Šesterostruka dobitnica Porina koja živi svoj san ove godine odlučila je napraviti hrabar potez i iz glazbenih voda prijeći i u one književne. Objavila je svoju prvu knjigu 'Cesta do sna', svojevrsni hommage svim ljudima koji su vjerovali u nju.

CMC FESTIVAL 2019.

Mia Dimšić proglašena izvođačicom godine

Pogledaj galeriju