UŽIVAJU UOČI KONCERTA

Kad 'kliknu' Slavonka i Dalmatinka: Mia Dimšić i Domenica hvale se odmorom na Korčuli

28.07.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Uoči koncerta, koji će se u Veloj Luci održati povodom treće godišnjice smrti Olivera Dragojevića, dvije pjevačice i dobre prijateljice, osvježenje od visokih temperatura odlučile su potražiti u moru, a kao idealna lokacija pokazao im se Proizd

U dvodijelnim kupaćim kostimima, svaka sa kriškom lubenice u ruci i širokim osmijehom, dok se ispod njih pruža tirkizno more, Domenica Žuvela i Mia Dimšić pozirale su za društvene mreže. Poznata je Slavonka istu objavila na svom Instagramu napisala i kratko napisala - 'Život', označivši Domenicu na slici.

I dok je Domenicu boravak na Korčuli, točnije u Veloj Luci obavezan svake godine, ovoga joj se puta, iz poslovnih razloga, tamo pridružila i Mia Dimšić. Naime, Mia je sudjelovala na neobičnom koncertu održanom na trajektu iz Splita prema Vela Luci, a povodom tužne, treće obljetnice smrti Olivera Dragojevića.

U četvrtak, 29. srpnja, točno na treću godišnjicu, prvo će se položiti vijenac na mjesnom groblju, a potom će u crkvi biti održan recital uz glazbenike Marka Tolju, Antu Gelu i kvartet Sequentia. Vrhunac cijele manifestacije i obilježavanja tužne obljetnice, biti će koncert u Veloj Luci s početkom u 22 sata, nazvan simbolično po njegovom hitu 'Trag u beskraju', a na kojem će nastupiti mnogi pjevači.

A do koncerta, dvije pjevačice vrijeme krate tražeći osvježenje u moru. Idealnu lokaciju pronašle su na Proizdu, omiljenoj destinaciji svih koji posjete Korčulu, budući da se ovaj maleni otočić nalazi na ulazu u velolušku uvalu. 

  • +5
Mia Dimšić i Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL