NOĆ ZA PAMĆENJE

Mia Begović rođendan slavila u haljini sestre Ene

13.01.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Akademska glumica Mia Begović 54. rođendan proslavila je na kazališnim daskama u crnoj haljini svoje sestre Ene Begović, tragično preminule glumačke dive. Gromoglasan aplauz publike, pozivi na bis i buketi najljepši su joj rođendanski poklon. Bolji nije mogla zamisliti

Kako prirediti proslavu za pamćenje najbolje, zna glumica Mia Begović koja je upravo na svoj rođendan 11. siječnja okupila publiku, obitelj i brojne prijatelje u kazalištu Vidra i premijerno izvela monodramu 'Sve što sam prešutjela', koju je pisala godinu dana, a koja prikazuje sekvence njezina života na duhovit način.

I ranijih je godina priređivala nezaboravne proslave za svoje prijatelje, ali ovom posljednjom kao da je željela i sebe nagraditi za proteklih trideset godina iskustva na kazališnim daskama i filmskim setovima. I uspjela je. Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom, više puta pozivala na bis, a potom su na pozornicu pristizali raskošni buketi. Naposljetku je stigla i rođendanska torta.


Okružena ljubavlju publike i prijatelja, u crnoj haljini sestre Ene, tragično preminule glumačke dive, Miji, činilo se, više od toga nije bilo potrebno. Predstavu su došli pogledati njezina kći jedinica Maja Lena i prijatelji i kolege Tarik Filipović, Suzy Josipović, Matija Vuica i mnogi drugi.