Mirela Forić Srna

Meta lopova: Supruga Darija Srne ostala bez skupocjenog automobila u Kijevu

05.12.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Čini se kako su u glavnom gradu Ukrajine meta pljačkaša postali nogometaši i njihove obitelji. Nakon što je, uz prijetnju pištolja, krajem listopada bez automobila ostao brazilski golman, bez svog Range Rovera ostala je i Mirela Forić Srna

Kako donose ukrajinski mediji, supruzi bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i igrača i kapetana ukrajinskog Šahtara, vlasnici portala Buro247.hr, Mireli Forić Srna, u samom centru Kijeva ukraden je luksuzni automobil.

Once upon a time... when my boots went to Town 👯💃🏻... and girls had fun ❤️

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Nepoznati kradljivci ukrali su njezin automobil marke Range Rover 3. prosinca, a 35-godišnja Mirela krađu je odmah prijavila i policiji, koja je pokrenula istragu. 

We don't need filter to make it work ❤✌🏻

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Mirela je nedavno s kćerkicom Kasjom bila u New Yorku, a potom je s prijateljicom Andreom Čermak, snahom umirovljenog generala Ivana Čermaka, boravila u Londonu. Zajedničku fotografiju objavila je i na Instagramu, gdje je inače poprilično aktivna.

  • +7
Mirela Forić Srna Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

Nažalost, Mirela Forić Srna samo je posljednja u nizu žrtvi pljački. Krajem listopada bez svog automobila je ostao i brazilski golman Jefferson de Oliveira Galvão, a taj incident je umalo završio kobno jer su ga, prijeteći pištoljem, izvukli iz automobila.

Pljačka u Kijevu Autor: Youtube

Osim njega, ovih dana još je jednom nogometašu ukraden automobil. Incident se dogodio jučer, kada su dvojica nepoznatih napadača ispalili hice u automobil marke Porsche, u kojem je u podzemnoj garaži bio nogometaš. 

Happy birthday our ❤ @darijosrna #bestpartyever 💃🏼

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)