lijepe uspomene

Kakva mama, takva kći: Mirela Forić u New Yorku sa svojom ljubimicom

16.10.2017 u 14:33

Bionic
Reading

Supruga našeg bivšeg reprezentativca Darije Srne, Mirela Forić ovih dana uživa na drugom kontinentu. Uvijek trendi i dotjerana poduzetnica trenutno razgledava najpoznatije atrakcije New Yorka

'Ne odlazimo odavdje', napisala je ispod jedne od novih fotografija na društvenim mrežama Mirela Forić Srna koja trenutno uživa s osmogodišnjom kćerkicom Kasiom u jednoj od najvećih svjetskih metropola, New Yorku.

Kao i većina turista, prva atrakcija koju su djevojke željele posjetiti je famozni Times Square, koji nikoga ne ostavi ravnodušnim.

We are not leaving! ❤ #nyc

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Naša uspješna poduzetnica i vlasnica hrvatske licence portala buro247.hr, već godinama prati najnovije modne trendove, a prema mnogima ona je i jedna od ikona stila. Tako da ni ovoga puta nije razočarala izborom garderobe.

First day of 2nd grade ✔️🎓

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Odjenula je trenutni must have model dužeg sakoa, traperice visoka struka, a najviše je zapravo iznenadila tenisicama u kojima je vrlo rijetko viđamo. 

Just a girl under the Eiffel 🗼 #chanelhoutecouture @chanelofficial

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Njezina nasljednica Kashia, već sada pokazuje kako će krenuti majčinim stopama, pa je za fotografiju spremno zauzela pozu poput prave dame.

  • +2
Poznati na kvalifikacijskoj utakmici između Ukrajine i Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Mirela Forić i Darijo Srna na odmoru Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram