sretni i zaljubljeni

Mirela Forić i Darijo Srna u Ukrajini su poput pravih turista

17.09.2017 u 19:46

Bionic
Reading

Bivši kapetan Vatrenih, Darijo Srna koji već 14 godina živi i igra u ukrajinskom klubu Šahtar iz Donjecka, prošetao je ovih dana tamošnjim glavnim gradom u društvu lijepe i uspješne supruge, Mirele Forić, te su poput pravih turista posjetili sve atrakcije Kijeva i pokazali da se vole kao i prvoga dana

Poznati bračni par, koji već dugi niz godina živi u Kijevu, ovih su dana iskoristili rijetke, zajedničke slobodne trenutke i prošetali gradom koji rado nazivaju 'drugom domovinom'

Uspješna poduzetnica Mirela Forić Srna, oduševila je pritom kao i svaki puta do sad, izborom garderobe. Za turističku šetnju gradom odabrala je ležerno izdanje, ali zanimljivim modnim detaljima obogatila outfit.

Lijepa Mirela odjenula je traperice i ogrnula se sportskom jaknicom, koja je istovremeno zračila elegancijom, a u ruci je držala skupocjenu kožnu torbu.

Turists 👫

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Iako su se nad Kijevom nadvili oblaci, supruga našeg istaknutog nogometaša, nije skidala velike tamne okvire, sunčanih naočala.

Pored Mirele inače magistrice ekonomije, poduzetnice i vlasnice hrvatske licence portala buro247.hr, Darijo se pokušao istaknuti upečatljivim, crvenim puloverom, ali moramo priznati kako je ona ipak pobrala svu pažnju.

First day of 2nd grade ✔️🎓

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Ispod zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu, na kojoj djeluju sretno i zaljubljeno kao i prvoga dana, Mirela je napisala : 'Turisti'

👨‍👩‍👧‍👦❤💙❤💙 #family

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Bračni par preselio se u Ukrajinu još davne 2003., kada je Darijo tamo potpisao ugovor za nogometni klub Šahtar. Zasnovali su tamo i obitelj, pa danas imaju osmogodišnju kćerkicu Kashiu te dvogodišnjeg sina Karla.

Champions 2016/2017 Shakhtar forever @fcshakhtar ❤🏆🥇⚒

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Iako na istoku Europe žive već preko desetljeća, poznati supružnici pokazali su nam kako se tamo i dalje ponekad znaju osjećati kao turisti.

Mirela Forić i Darijo Srna na odmoru Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram