messi vs. ronaldo

Messijeva supruga objavila fotografije isklesane figure, a Ronaldova Georgina nije se mogla suzdržati od komentara

01.02.2023 u 20:31

Bionic
Reading

Lijepo je vidjeti kada žena podržava ženu, a danas je ženska podrška drugim ženama popularnija i češća no ikad. Međutim, nitko nije očekivao da Ronaldova supruga podržava suprugu njegovog najvećeg rivala

Za rivalstvo Messija i Ronalda znaju čak i oni koji ne prate nogomet. Neprestana bitka koji će biti bolji izgleda da se nije odrazila na odnos njihovih supruga jer Ronaldova supruga sve je iznenadila potezom na Instagramu.

Lijepa Argentinka Antonela Roccuzzo slobodno vrijeme rado koristi za tjelovježbu, što se i vidi na njezinoj zavidnoj liniji. Na Instagramu je objavila fotografiju u sportskom grudnjaku i tajicama iste boje, a njezina dobra linija izazvala je brojne komplimente.

Pohvali nije odoljela ni Georgina Rodriguez ispod njezine je fotografije ostavila emoji zelenog srca te time pokazala da među njima ne postoji nikakvo rivalstvo!

Na Instagram profilu Messijeve supruge mogu se vidjeti različiti obiteljski trenuci, a posebno se voli pohvaliti svojim preslatkim sinovima: Thiagom, Cirom i Mateom.

  • +5
Georgina Izvor: Profimedia / Autor: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia