BELLA EMSERALDA

Georgina Rodriguez raspametila obožavatelje novom snimkom: Više od 2 milijuna ljudi pogledalo video najmlađe kćeri

30.01.2023 u 15:20

Bionic
Reading

Nakon što je prije tri dana proslavila 29. rođendan, Georgina Rodriguez objavila je neodoljiv video snimljen u obiteljskoj kupaonici, a u kojem su glavne zvijezde djeca Cristiana Ronalda - sin Mateo i najmlađa Bella Esmeralda

Riječima 'vječna ljubav' opisala je Georgina Rodriguez video koji je objavila na Instagramu, a u kojem su glavne zvijezde Mateo i njegova najmlađa sestrica Bella Esmeralda. Riječ je o snimci nastaloj dok se petogodišnji Mateo kupao u pjenušavoj kupki, a sve je promatrala devetomjesečna Bella smještena udobno u svojim kolicima.

Mateo je radio svakojake ludorije samo kako bi nasmijao svoju sestricu, koja se toliko slatko smijala da joj nitko nije mogao odoljeti, pa čak ni ovaj petogodišnjak, koji je samo pojačao ludorije kako bi slušao Bellu Esmeraldu i njezin zarazan smijeh.

S dva emotikona srca svoje je oduševljenje opisao i ponosni otac Cristiano Ronaldo, koji ne krije koliko su mu njegova djeca važna.

A malena Bella Esmeralda uistinu je ljubimica cijele obitelji i to od trenutka kada je stigla na svijet, a koji njezinim roditeljima nije ostao nimalo u lijepom sjećanju.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Podsjetimo, Georgina Rodriguez imala je blizanačku trudnoću, no tijekom poroda, u travnju prošle godine, došlo je do komplikacija tijekom kojih je jedna od beba, i to dječak, preminula na porodu, dok se Bella Esmeralda izborila za život.

Upravo iz tih razloga svi su posebno naklonjeni malenoj djevojčici i puno više strepe nad svime što ona radi.