'the prom'

Meryl Streep i Nicole Kidman ponovno zajedno na ekranu Netflixovoj božićnoj poslastici

17.09.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Ulogom u 'Malim lažima' Meryl Streep nas je podsjetila zašto ima kultni status u filmskoj industriji, a vijest da će se s kolegicom iz hvaljene serije Nicole Kidman pojaviti u Netflixovom mjuziklu 'The Prom' izaziva oduševljenje gledatelja

Osim zvijezda 'Malih laži', u filmu se od zvučnijih glumačkih imena pojavljuju još Kerry Washington i James Corden, a filmsku adaptaciju mjuzikla nominiranog za nagradu Tony režirat će Ryan Murphy (Pose, Hollywood, Glee, Feud).

Dee Dee Allen (Streep) glumi dobitnicu nagrade Tony koja se udružuje s Barryjem Glickmanom (Corden) zbog rada na neuspješnom mjuziklu o Eleanor Roosvelt.

Nakon užasnih kritika, par se odlučuje boriti za oživljavanje karijere uz pomoć kolega s Broadwaya, Angie Dickson (Kidman) i Trenta Olivera (Andrew Rannelles).

Pronalaze Emmu (Jo Ellen Pellman), maturanticu koja na svoju maturalnu večer zbog homofobne politike škole u svom rodnom gradu ne smije povesti djevojku te joj odlučuju pomoći.

Film je bio najavljen za ovu jesen, ali pandemija koronavirusa ga je stavila na čekanje. Redatlje Murphy objavio je ovih dana datum izlaska filma, taman u predbožićno vrijeme.

'11. prosinca, neka vas Netflix odvede na maturalnu večer na koju ove godine niste mogli ići', napisao je Murphy na Instagramu.