NAKON 27 GODINA

Melinda French Gates progovorila o razvodu i otkrila da je to bio trenutak u kojem je 'dotaknula dno'

16.03.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana bivša supruga Billa Gatesa, Melinda French Gates, ne prestaje davati intervjue, a osim o poslovnim pothvatima, nezaobilazna su pitanja upravo oko njihovog razvoda

U razgovoru za USA Today, Melinda French Gates otkrila je da je trenutak u kojem je shvatila da se nakon 27 godina braka i troje djece mora razvesti od Billa Gatesa za nju bio jedan od najtežih perioda u životu, trenutak u kojem je 'dotaknula dno'. Kako je priznala, svi mi imamo neke teške periode i nismo sretni svakoga dana, no isto tako razvod nije nešto za što je mislila da će joj se dogoditi.

'O tome definitivno nisam razmišljala na dan svog vjenčanja. No shvatila sam da zbog sebe moram donijeti zdravu i ispravnu odluku i to je bio jedan jako tužan dan', otkrila je 57-godišnja Melinda French Gates, a sa 66-godišnjim Billom Gatesom najavila je razvod u svibnju prošle godine.

'Nakon dugo razmišljanja i puno rada na našem odnosu donijeli smo odluku da je najbolje da raskinemo svoj brak. Nastavljamo dijeliti vjeru u našu misiju, a nastavit ćemo i zajednički rad u zakladi, no kao par, u sljedećoj fazi našeg života, ne možemo rasti zajedno. Tražimo da nam date prostora, ali i privatnosti da se naviknemo na ovaj novi život', napisano je u zajedničkoj izjavi za javnost.

  • +3
Melinda Gates Izvor: Profimedia / Autor: Alfonso Jimenez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njihov razvod finaliziran je u kolovozu 2021. godine, a Melinda French Gates nedavno je otkrila kako je u odluci da se razvede veliku ulogu imalo i prijateljstvo Billa Gatesa s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.

'Nije mi se svidjelo to što je Bill imao sastanke s Jeffreyjem Epsteinom. To sam mu jasno dala do znanja. Zatim sam upoznala Jeffreyja Epsteina. Htjela sam vidjeti tko je taj čovjek i požalila sam od trenutka u kojem je prošao kroz vrata. Bio je odvratan, personificirano zlo. Poslije sam imala noćne more o njemu. Zato mi se srce slama zbog tih mladih žena. Tako sam se osjećala, a ja sam starija od njih. Bio je grozan', rekla je tijekom nedavnog gostovanja u emisiji 'CBS Mornings' voditeljici Gayle King, sugerirajući na neki način da je to pridonijelo razvodu. 'Nije to samo jedna stvar, mnoge stvari su dovele do razvoda. A ja sam jasno rekla što osjećam prema Epsteinu', nije okolišala Melinda French Gates.