NOVA NAJAVA INTERVJUA

Meghan otkrila da prije vjenčanja čak nije mogla osobno razgovarati s Oprah: 'Sad mogu govoriti u svoje ime'

05.03.2021 u 19:48

Bionic
Reading

Televizijska mreža CBS je u petak, dva dana uoči emitiranja velikog intervjua princa Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey, objavila novi najavni video, u kojem vojvotkinja od Sussexa tvrdi da ju je osoblje palače spriječilo da razgovara s Oprah uoči svog vjenčanja s princem Harryjem

Slavna voditeljica u najnovijem najavnom videu otkriva kako je u veljači ili ožujku 2018. godine, dva ili tri mjeseca prije kraljevskog vjenčanja u dvorcu Windsor u svibnju te godine, nazvala Meghan Markle kako bi tražila intervju. Meghan ju je odbila uz objašnjenje kako 'nije pravo vrijeme'.

Vojvotkinja joj je odgovorila da se vrlo dobro sjeća tog razgovora i otkriva da čak nije bila u mogućnosti osobno razgovarati s njom, jer su u istoj prostoriji morali biti i drugi ljudi.

  • +16
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Iz ovog razgovora postaje jasno da Oprah, koja je bila na vjenčanju princa Harryja i Meghan i danas živi blizu njih u Kaliforniji, barem tri godine nagovara Meghan na intervju.

Dvosatni intervju s Oprah američki CBS će emitirati u nedjelju navečer, u 1 sat po britanskom vremenu (2 sata po našem vremenu), a britanska televizijska mreža ITV emitirat će ga u ponedjeljak u 21 sat po britanskom vremenu. Isti će se moći gledati i kod nas u ponedjeljak od 19:30 na RTL-u.

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

U ovom posljednjem najavnom videu Meghan je upitana zašto sada govori, a prije odgovora napravila je dužu stanku.

'Pa, zbog puno stvari. Zbog toga što smo s druge strane puno... dogodilo se puno životnog iskustva, a također i zbog toga što imamo mogućnost donošenja vlastitih odluka, zbog čega vam onda nisam mogla odgovoriti potvrdno', rekla je Meghan pa dodala kako to nije bio njen izbor.

'Dakle, kao odrasla osoba koja je živjela doista neovisnim životom, a potom ušla u ovaj konstrukt koji je drugačiji od onog kako mislim da ga ljudi zamišljaju, zaista je oslobađajuće dobiti mogućnost imati pravo i privilegiju da na neki način možeš reći 'da, spreman sam za razgovor'', objasnila je Meghan.

'I da to kažete sami', sugerirala je Oprah, a Meghan potvrdila.

'I da se u ovom trenutku ne moram ni s kim savjetovati', nastavila je sugerirati Oprah.

'Da, da možeš samostalno birati i da možeš govoriti u svoje ime', zaključila je Meghan.