ODRŽALA JE OBEĆANJE

Meghan Markle stigla u tajnosti, kako bi osobno uručila pozivnicu za vjenčanje posebnoj gošći

10.05.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Među stotinjak 'običnih' Britanaca, na kraljevskom vjenčanju godine naći će se i 13-godišnja Leonora Ncomanzi, koja se s kraljevskim parom upoznala još krajem prošle godine. Oduševljena američkom glumicom, djevojčica ju je zatražila glumačke savjete, na što joj je Meghan obećala vratiti se. Meghan Markle u tajnosti je posjetila njezinu školu kako bi joj mogla uručiti pozivnicu za vjenčanje

Bez riječi je ostala 13-godišnja Leonora Ncomanzi, kada je u svojoj školi u Nottinghamu ugledala Meghan Markle, koja je tamo stigla kako bi djevojčici uručila pozivnicu za kraljevsko vjenčanje. Posjet buduće mladenke održan je u najvećoj tajnosti, stoga je za učenicu to bio itekako šok.

Leonora Ncomanzi kraljevski je par upoznala u prosincu prošle godine, kada su, u sklopu svog prvog javnog pojavljivanja, posjetili upravo njezinu školu, te se fotografirala za uspomenu.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da je djevojčica ostavila itekako dojam na američku glumicu, koja joj je obećala da će se vratiti i ponovno družiti s njom. Rečeno - učinjeno. Leonora je istaknula kako joj je Meghan veliki glumački uzor, te da joj je otkrila mnoge trikove. Uz sve to, buduća supruga princa Harryja darovala joj je i dvije pozivnice za vjenčanje, za koje je 13-godišnjakinja već odabrala haljinu.

'Kada sam doznala da sam pozvana na kraljevsko vjenčanje, ostala sam bez teksta. Uzbuđena sam zbog svega. Kada sam rekla mami da idem na vjenčanje, ona je prvo vrištala pet minuta od sreće. Meghan mi je zaista inspiracija, a kada sam je prvi puta upoznala, zamolila sam je da mi da neke savjete, budući da želim biti glumica poput nje. Rekla mi je da uvijek budem spremna na to da će me odbiti, no da slijedim svoje snove. Ne mogu dočekati da vidim što će nositi na vjenčanju', rekla je Leonora Ncomanzi.

Osim nje, za vjenčanje je dobilo pozivnicu i stotinjak 'običnih' Britanaca, koje su Meghan i Harry pozvali.

  • +17
Meghan Markle i princ harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia