JOŠ UČI

Meghan Markle ponovno zaboravila jedno važno kraljevsko pravilo

27.06.2018 u 12:18

Bionic
Reading

Na primanju počasnih gostiju u Buckinghamskoj palači, Meghan Markle pojavila se u društvu svog supruga princa Harryja i kraljice Elizabete II. kada je malo falilo da ponovno prekrši jedno važno kraljevsko pravilo. Na sreću, Meghan se brzo opametila

U Buckinghamskoj palači održano je primanje i dodjela nagrada za najbolje u programu Kraljičini mladi vođe. U svečanosti su sudjelovali kraljica Elizabeta II, Meghan Markle i princ Harry, te niz slavnih osoba poput Davida Beckhama.

Očekivano, sve su oči pritom bile uprte u novopečenu vojvotkinju Meghan Markle koja je oduševila modnim odabirom u Pradinoj kreaciji s dvorednim kopčanjem. No, osim stajlinga, stručnjaci su promatrali i ponašanje 36-godišnje vojvotkinje koja se u jednom trenutku zbunila u brojnim pravilima koje mora ispoštovati.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, pravilo koje vrijedi za sve ženske članice kraljevske obitelji je da prilikom javnih angažmana moraju sjediti uvijek u istoj pozi. Pritom moraju lagano nakositi obje noge koje su skupljene i zakrivljene u koljenu, u jednu stranu te ih prekrižiti u zglobu.

No, Meghan je čini se zaboravila na ovo važno kraljičino pravilo, pa je sjela i prekrižila noge. Brzo je shvatila što je učinila pa se ispravila i stavila noge u pravu poziciju. Sve su snimile kamere i okupljeni fotoreporteri te se snimka brzo proširila društvenim mrežama i medijima.

  • +13
Kraljica Elizebeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan se kao nova članica moćne monarhije tek privikava na brojna pravila i protokole te nije ni čudno da se ponekad zbuni. Jedan od njezinih gafova mogao se vidjeti i prije nekoliko dana kada je s kraljicom Elizabetom posjetila Cheshire, pokrajinu na sjeveru Engleske.