JESSICA MULRONEY

Ni najbolja prijateljica Meghan Markle nije odoljela hit frizuri

25.06.2018 u 15:55

Bionic
Reading

Kanađanku Jessicu Mulroney i vojvotkinju od Sussexa, Meghan Markle vezuje dugogodišnje prijateljstvo, a dvije su se ljubiteljice mode zbližile dok je lijepa Amerikanka živjela u Kanadi gdje je snimala seriju 'Suits' koja ju je i proslavila

Lijepa brineta koju u kanadskom visokom društvu nazivaju i 'Gwyneth Paltrow Toronta' dolazi iz bogate obitelji Brwons, a supruga je Bena Mulroneyja, sina bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je Jessica, smatraju mnogi, izvršila velik utjecaj na Meghan i u modnom smislu. Dvije su se zaljubljenice u modu sprijateljile na setu 'Suitsa', a poslovni je odnos godinama prerastao u pravo prijateljstvo. 

Le change is Le good. @ryryhair ❤️❤️

Objavu dijeli Jess Mulroney (@jessicamulroney)

Glamurozna Kanađanka je itekako upućena u modna zbivanja, a ova ljubiteljica skupih krpica bila je stilistica Sophie, supruge aktualnog kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Stoga ne čudi da je i Jessica, baš poput mnogi trendeseterica poput holivudskih zvijezda Mile Kunis ili Jenne Dewan, odlučila za bob frizuru te je bez puno razmišljanja ošišala svoje duge smeđe uvojke.

Novom se frizurom pohvalila na Instagramu, a neki su se odmah zapitali hoće li se i Meghan uskoro odlučiti na sličnu promjenu.

  • +7
Jessica Mulroney i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Jessicina djeca, blizanci Brian i John pratili Meghan Markle do oltara, dok je njezina kći, 4-godišnja Ivy, uz trogodišnju princezu Charlotte i troje kumčadi princa Harryja i Meghan Markle, bila jedna od djeveruša na vjenčanju u Windsoru.