PRONAŠLA JE SVOJ MIR

Nikad nije bila sretnija: Meghan Markle u novom obraćanju javnosti otkrila da ne mari za kritike i tračeve

30.09.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Turbulentno razdoblje, teško uklapanje u novu okolinu i poštovanje kraljevskih autoriteta sada su iza nje. Mediji je i dalje prozivaju, svašta se piše, govori i izmišlja, ali Meghan Markle u Kaliforniji je očito pronašla svoj mir. Tvrdi da nikad nije bila sretnija i da zaista na mari za kritike i tračeve

Ako je suditi po najnovijem javnom istupu Meghan Markle, supruga princa Harryja zadovoljnija je no ikad. Postigla je sve što je sanjala, ostvarila se u majčinskoj ulozi i pored sebe imabrižnog muškarca te je to trenutno sve što je zanima i ispunjava.

Sudjelujući na virtualnom okupljanju u utorak na kojem je glavna tema bila stvaranje zdrave i humane tehnologije za budućnost, Meghan je kazala: ‘U mom slučaju, već sam se odavno s tim svim pomirila. Ne obazirem se na kritike, ružne komentare, izmišljene priče i tračeve jer sam slobodna osoba’.

'U trenutku kad se budete mogli osloboditi svih tih drugih i nebitnih mišljenja o onome za što sami znate da je istina, tada je vrlo jednostavno živjeti u mirom i s autentičnošću', rekla je pa dodala: 'S takvim stavom odlučujem ići dalje kroz život', objasnila je nadalje Meghan koja se ponovno javila iz svog 14 milijuna dolara vrijednog doma u Santa Barbari gdje živi sa suprugom i jednogodišnjim sinom.

Upravo njih dvojica centar su njezina svijeta te trenutno njezin prioritet. Meghan je govorila kako je pandemija i karantena u kojoj smo neko vrijeme bili, mnoge natjerala da dobro promisle što je zaista bitno u životu čemu posvetiti posebnu pažnju.

'Za mene osobno, to su moj suprug i sin. Naprosto uživam pratiti kako maleni raste i naša sva pažnja je trenutno na tome', kazala je 39-godišnjakinja.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia