SPREMNA ZA DJECU

Meghan Markle ovime je dala do znanja kako će jednoga dana biti sjajna majka

04.07.2018 u 13:32

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle prije dva mjeseca stala je pred oltar s princom Harryjem, a kako vrijeme odmiče 36-godišnjakinja daje do znanja i da je i više nego spremna za novi korak u njihovu odnosu. Da će jednoga dana biti sjajna majka, Markle je dokazala svojim odnosom s najmlađim članovima kraljevske obitelji

Tijekom posljednje polo utakmice na kojoj je bodrila svog novopečenog supruga princa Harryja, Meghan Markle uglavnom se družila s kraljevskim mališanima koji su najviše okupirali njezinu pažnju. Pritom je lijepa Amerikanka pokazala kako se dobro slaže s djecom.

Vojvotkinja od Sussexa snimljena je u društvu djevojčice Isabelle Dyer, kćerkice Marka Dyera koji je bliski prijatelj princa Harryja.

Meghan je svu pažnju usmjerila na igru s preslatkom djevojčicom u ružičastoj haljinici, a stručnjaci za govor tijela brzo su analizirali ovakvo ponašanje s djecom. Došli su do zaključka kako je Marke iznimno brižna te kako zna s mališanima. Pritom se ne ustručava fizičkog kontakta s dječicom, što je vrlo bitno pri uspostavljanju što boljih odnosa. Također se i spušta na njihovu razinu kada im se obraća što je za svaku pohvalu jer onda djeca nemaju osjećaj da ih gleda s visoka poa je smatraju prijateljem.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nedavno je i sam kraljevski par priznao kako priželjkuju prinovu u skoroj budućnosti, a izvori bliski njima tvrde kako će to biti jako brzo.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia