SERENA WILLIAMS

Teniska zvijezda i prijateljica Meghan Markle otkrila što doista misli o Kate Middleton

02.07.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Iako je prvenstveno bliska s vojvotkinjom od Sussexa, odnosno Meghan Markle, slavna Serena Williams ne krije koliko se divi njezinoj šogorici, Kate Middleton. Za InStyle magazin tenisačica je otkrila i zašto

Ona je jedna od najboljih tenisačica svih vremena, zagovornica ženskih prava, ali prije svega majka malene Alexis Olympia Ohanian Jr.. Uz sve to, Serena Williams bliska je prijateljica vojvotkinje od Sussexa, odnosno Meghan Markle, te je bila među slavnim uzvanicima na njezinom vjenčanju s Harryjem.

  • +4
Američka tenisačica Serena Williams Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoga je sve začudilo kada je, u razgovoru za InStyle, nahvalila njezinu šogoricu, vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton. Naime, 36-godišnja tenisačica otkrila je kojim se damama divi, pa je osim Beyoncé i Rihanne 'na tron stavila' i Kate Middleton.

No, Serena je ubrzo pojasnila iz kojeg joj se razloga toliko divi. Naime, teniska zvijezda ne može vjerovati kako je Kate, svega nekoliko sati nakon rođenja trećeg djeteta u travnju, princa Louisa, stajala na stepenicama ispred bolnice i dotjerana spremno pozirala okupljenim fotografima.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

'Ona je - stajala. Stoga je ona za mene definitivno broj jedan', priznala je Serena Williams.