OSVOJIO IH ISTI UZORAK

Selena Gomez odabrala outfit po uzoru na Meghan Markle, ali je za razliku od nje - briljirala

03.07.2018 u 11:00

Bionic
Reading

Otkako je postala djevojka princa Harryja, Meghan Markle u kratkom je roku posve zasjenila svoju šogoricu, vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton i postala nova modna ikona s britanskog kraljevskog dvora

Meghan Markle svojim je osjećajem za stil, bez sumnje, unijela živost na dvor, a njezine modne kombinacije prate se s velikim zanimanjem.

Iako su njezini outfiti uvijek s vrlo puno ukusa, lijepa Amerikanka razočarala je mnoge odabravši haljinu - košulju Oscara de la Rente za vjenčanje Celije McCorquodale, nećakinje princeze Diane.

  • +16
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Taj se modni izbor našao na meti oštrih kritika pa su haljinu s velikim cvjetnim uzorkom neki usporedili sa zavjesama i dezenom posteljine, a kroj nikako nije laskao njezinoj krhkoj građi.

Haljinu za koju treba iskeširati 33 tisuće kuna stilizirala je bijelim stiletto cipelama, clutchem i bijelim šeširom.

Tamnokosa ljepotica koja se proslavila kao Disneyjeva teen zvijezda s vremenom je izgradila prepoznatljiv stil, što svakodnevno dokazuje i svojim ženstvenim stajlinzima.

Slavna 25-godišnja brineta na premijeru filma u kinu The Regency Village u Westwoodu stigla je u chic kombinaciji savršenoj za ljetne mjesece.

Selena Gomez zablistala je na premijeri animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!' u kojem posuđuje glas Maji koja s ocem Drakulom u najnovijem nastavku odlazi na ljetovanje.

Mlađahna Amerikanka pojavila se u varijanti outfita Meghan Markle, no njezin je stajling bio pun pogodak.

  • +17
Meghan Markle na svom prvom Royal Ascotu Izvor: Pixsell / Autor: WP#DMP/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Lijepa glumica i pjevačica izgledala je senzacionalno u midi suknji 'A' kroja i odgovarajućem crop topu identičnog cvjetnog printa, također s potpisom hvaljene modne kuće Oscar de la Renta.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ostatak outfita začinila je svjetlucavim sandalama na petu ukrašenim kristalima, s potpisom modne kuće Miu Miu, torbicom ukrašenom kamenčićima te dijamantnim nakitom s potpisom Tiffany & Co.