PRVI BOŽIĆ U KALIFORNIJI

Meghan Markle ove će godine za prijatelje, ali i princa Harryja pripremiti ovaj ukusni koktel, koji možete i sami isprobati kod kuće

11.12.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Prije pet godina, kada je još bila daleko od titule vojvotkinje, supruge britanskog princa i jedne od najpoznatijih žena svijeta, Meghan Markle živjela je mnogo jednostavnije. S vremena na vrijeme voljela je na svom blogu podijeliti neki ukusan recept, a tada je otkrila što najradije priprema u blagdansko vrijeme

Za tročlanu obitelj, princa Harryja, Meghan Markle i malenog Archieja ovo će biti prvi Božić u Kaliforniji. U novom domu u Santa Barbari planiraju ugostiti najbliže prijatelje s kojima se druže otkako su otišli iz kraljevstva.

Dok će za Meghan ovo biti uobičajena situacija, jer je blagdane navikla provoditi u Kanadi gdje je dugo snimala seriju 'Suits', princu Harryju koji je od djetinjstva učen tradiciji ovo će biti nešto sasvim novo.

Nakon dva Božića koji su proveli u Sandringhamu s kraljevskom obitelji, a potom i samostalnog u Kanadi prošle godine, Meghan i Harry sada će imati nešto opuštenije druženje u SAD-u.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tom prilikom Meghan će biti glavni chef, a na njezinu bi se blagdanskom meniju mogao pronaći ukusan recept za poslijepodnevno okupljanje pored kamina.

Riječ je o mirisnom i ukusnom toplom koktelu na bazi bademovog mlijeka, koji osvaja na prvu. Upravo recept za ovaj topli napitak, Meghan je prije pet godina podijelila na svom blogu Tig koji je učestalo vodila sve do ulaska u kraljevsku obitelj. Rekla je tada da su blagdanska okupljanja s prijateljima i daleko od obitelji, prava prilika za isprobavanje nekih novih stvari i bijega od tradicije.

Ono što vam treba za pripremu ovog ukusnog koktelčića su bademovo mlijeko, cimet u prahu, đumbir, limun, kajanski papar, cardamom, datulje, viski. Meghan je savjetovala miješanje svih sastojaka - osim alkohola - u snažnom blenderu, a zatim ulijevanje smjese u mali lonac.

'Zagrijte na niskoj temperaturi dok se ne zagrije, a zatim dodajte od 150-200 ml alkohola u lonac, ovisno o nepcu vaših prijatelja. Ulijte svako piće u čašu i ukrasite štapićem cimeta ', rekla je pa dodala: 'Ako više volite ovo piće hladno, izostavite grijanje i promućkajte ga u miješalici za koktele i poslužite u čašama za šampanjac s rubom cimeta / šećera na čaši.'