nove fotografije

Kralj Charles odabrao dekoracije za Buckinghamsku palaču: Je li uključio i fotografiju Meghan i Harryja?

13.10.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Tijekom prvog sastanka s Lizz Truss u Buckinghamskoj palači zamijećene su nove fotografije u okvirima kojima kralj Charles predstavlja svoju obitelj. Riječ je o pomno odabranim fotografijama, onima koje imaju posebno mjesto u srcu novog kralja

Kralj Charles ugostio je premijerku Lizz Truss u jednoj od brojnih prostorija u Buckinghamskoj palači. Na prvom od regularnih tjednih sastanaka s premijerkom u palači vidi se da je kralj odlučio postaviti nove fotografije u okvire.

Prva fotografija lijevo od ulaza postavljena je na drvenoj komodi sa zlatnim ornamentima. Na njoj se nalazi Charles uz majku, sina Williama i unuka Georgea, odnosno slika prikazuje buduće nasljednike britanskog trona.

Fotografiju je snimio britanski fotograf Renald Mackechnie 2020. godine kako bi se označilo početak novog desetljeća. Nastala je isti dan u kojem su pravili tradicionalne pudinge u palači uoči Božića 2019. godine.

  • +2
Kraljica Elizabeta, princ Charles, princ William, princ George Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na istoj komodi smještenoj desno od ulaza nalaze se dvije fotografije.

Iako prva fotografija nije jasna, čini se da prikazuje Charlesa i Camillu i njihova dva psa. Par posjeduje dva Jack Russell terijera. Nazvali su ih Beth i Bluebell, a dolaze iz skloništa Battersea Dogs and Cats Home, odakle ih je Camilla udomila u veljači 2017.

  • +9
Kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

'Lijepa stvar kod pasa je to što ih možete posjesti, možete imati lijep i dug razgovor, možete biti ljuti, možete biti tužni, a oni samo sjede i gledaju u vas mašući repom', rekla je jednom prilikom Camilla i otkrila koliko voli svoje četveronožne prijatelje.

Sljedeći portret fotografiran je na dan vjenčanja njegova sina, princa Harryja, i Meghan Markle 2018. godine. Snimljen nakon ceremonije u kapelici Svetog Jurja, prikazuje obitelj netom vjenčanog para, uključujući kralja Charlesa i kraljicu Camillu, Williama i Kate s princem Georgeom i princezom Charlotte te Doriju Ragland, majku Meghan Markle.

ODUŠEVILI FANOVE

Pokazali svoju drugu stranu: Kate i William uživali u pivu, a vojvotkinja je i zaigrala nogomet u štiklama

Pogledaj galeriju