MALO SE PREDOMIŠLJAJU

'Izjave Meghan Markle i princa Harryja potpuno su kontradiktorne', tvrde iz Netflixa koji dokumentarac želi prikazati već do kraja godine

15.10.2022 u 11:35

Bionic
Reading

Dokumentarac Meghan Markle i princa Harryja trebao bi ugledati svjetlo dana krajem ove godine, vjerojatno u prosincu, nakon što se probudi zanimanje za pikanterijama iz kraljevskog života, za što će biti zaslužna nova sezone 'Krune' koja na Netflix stiže 5.rujna

U svom dugo najavljivanom dokumentarcu Meghan Markle i princ Harry trebali bi dati uvid u svoj privatni život, ali i kraljevsku obitelj koju su teatralno napustili još 2018. i preselili se u Kaliforniju. Navodno Netflix požuruje par da završi projekt jer ga žele prikazati početkom prosinca, no još uvijek ima neriješenih pitanja.

Izvori za američke medije kažu da su Netflix i redatelji serije zbunjeni nekim komentarima koje je Harry dao u svojoj nadolazećoj knjizi, a koji su bili u potpunoj suprotnosti s onim što su on i njegova supruga rekli pred kamerom.

'Puno toga u seriji proturječilo je onome što je Harry napisao, pa je to bilo pitanje. Osim toga Harry i Meghan zatražili su od filmaša da povuku sadržaj koji su sami osigurali za svoj projekt', otkrio je izvor iz Netflixa.

Kraljevski par želio je prolongirati projekt do sljedeće godine jer nastavljaju uređivati sadržaj, no čelnici Netflixa inzistirali su da se prikaže nakon pete sezone serije 'Kruna' (The Crown), koja kreće 5. studenog.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Više izvora potvrdilo je za Page Six da je Netflix ostao pri svom pa će projekt debitirati početkom prosinca. Vjeruje se da su Sussexovi, koji su više od godinu dana snimali materijal s redateljicom Liz Garbus, puno pričali pred kamerama o kraljevskoj obitelji, uključujući princa Williama i Kate Middleton, kao i kralja Charlesa i kraljicu Camillu, a navodno su sada htjeli nešto od toga izbaciti.

No projekt moraju završiti vrlo brzo jer su potrebni tjedni da Netflix uredi i prevede ga na druge jezike. Netflixu naime, treba nekoliko mjeseci da napravi formatiranje i sinkronizaciju, titlove i audio - sve te stvari koje mu omogućuju pokretanje na platformi za različita tržišta.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Netflix je također na meti kritika u Velikoj Britaniji jer će nove epizode tematizirati i blizak odnos princa Philipa s prijateljicom Penny Knatchbull, i to samo nekoliko tjedana nakon smrti kraljice što mnogi smatraju neukusnim. Nova sezona navodno će detaljnije približiti odnos princa Philipa i Penny Knatchbull, jedine osobe koja je bila pozvana na njegov sprovod, izuzevši članove bliske obitelji. Navodno će u dolazećim epizodama biti prikazan njihov odnos koji je poprimio romantične konotacije, ali i intimne scene. Smatra se da ćemo vidjeti kako se dodiruju rukama dok Philip govori o problemima u svom braku, što je potez koji je bivši tajnik za tisak pokojne kraljice nazvao 'okrutnim smećem'.