DIRLJIV PRIZOR

Ova je naizgled potpuno obična fotografija Meghan Markle i princa Harryja raznježila fanove kraljevske obitelji

22.08.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Nakon dužeg izbivanja s društvenih i humanitarnih događanja zbog cjelokupne situacije s koronavirusom, Meghan Markle i princ Harry nisu mogli propustiti humanitarni drive in događaj uoči početka nove školske godine

Meghan Markle i princ Harry nastavljaju s dobrotvornim radom u Kaliforniji. Iako se kraljevski par prošlog mjeseca odselio iz Los Angelesa u novi dom u Santa Barbari, sada su se nakratko ponovno vratili u LA kako bi bili dio događanja neprofitne organizacije Baby2Baby.

Zaštićeni rukavicama i maskama za lice, Meghan i Harry su na drive in-u roditeljima i djeci dijelili školski pribor, ruksake, odjeću, hranu i higijenske potrepštine, kako bi djecu pripremili na povratak u školske klupe.

Vojvode od Sussexa, koji su se svoje titule odrekli zarad slobodnog života na drugom kraju svijeta, konačno ne moraju poštivati stroga kraljevska pravila koja se tiču stajlinga. Za druženje s djecom Meghan i Harry su se odjenuli vrlo ležerno i neopterećeno.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Baby2Baby via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Meghan je odjenula bijelu košulju, a Harry bijelu majicu, dok su se oboje odlučili za bermude i udobnu obuću u kojoj će lakše izdržati dan na nogama. Ovo je jedno od rijetkih javnih pojavljivanja kraljevskog para koji se nakon preseljenja u Ameriku nastoji držati podalje od očiju javnosti.

Jedna od fotografija koju su zabilježili fotografi posebno je zapela za oko obožavateljima kraljevske obitelji koji ih bodre i nakon njihove odluke da postanu neovisni i vode privatan život. Meghan na fotografiji pomaže malenom dječaku namjestiti školski ruksak, dok ga Harry pokušava gledati u oči, potpuno iskrivivši leđa kako bi to uspio.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💙 Little Archie soon... 🥺

Objavu dijeli M E G H A N & H A R R Y (@harry_meghan_updates)

Ova je fotografija mnoge podsjetila na trenutak kada će Harry i Meghan svog sina jedinca, malenog Archieja, jednog dana ispratiti u školu. Iako je Archieju tek 15 mjeseci, njihov nasljednik će, i prije nego se okrenu, narasti i krenuti u školu te će baš kao i svi njegovi vršnjaci proživjeti normalan život koji možda i ne bi proživio da su njegovi roditelji odlučili ostati uzorni članovi kraljevske obitelji.

Osnivači humanitarne organizacije Baby2Baby Norah Weinstein i Kelly Sawyer Patricof nisu imale pojma da je njihova organizacija zanimljiva kraljevskom paru kada im je Meghan Markle prvi put dala svoju podršku.

Humanitarna organizacija nastoji osigurati hranu, odjeću, igračke i higijenske potrepštine za djecu kojoj je to najpotrebnije, a na njezinoj listi stalnih donora nalaze se brojne slavne zvijezde kao što su Julie Bowen, Jessica Alba, Nicole Richie, Kelly Rowland i Rachel Zoe.