ZVIJEZDA 'RUŽE VJETROVA'

Matko Knešaurek razmišlja o tajnom vjenčanju

04.04.2012 u 19:17

Bionic
Reading

Premda se 26-godišnji zagrebački glumac Matko Knešaurek naviknuo na razdvojenost od svoje zaručnice Ane Kolar, ipak još teško prihvaća vezu na daljinu. Radi snimanja serijala 'Ruža vjetrova', u kojem glumi Marka Odaka, već deset mjeseci privremeno živi u Splitu, a s dvije godine mlađom Anom, trenericom aerobika i studenticom talijanistike i južnoslavistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, na dan izmijeni barem dvadesetak SMS-ova

'Ana mi jako nedostaje i dragocjeni su trenuci koje provodimo zajedno. Stoga je znam i iznenaditi. Prošli vikend sam joj nenajavljeno pozvonio na vratima. Kroz špijunku je provjerila tko je, a onda su slijedile suze i osmijeh u isto vrijeme', kaže u intervjuu za Gloriu Matko Knešaurek.

Katkad, pak, Ana posjeti Matka u Splitu, gdje su prije četiri mjeseca i četiri godine veze prohodali. No, poznaju se čak 13 godina, još iz osnovne, a pohađali su i istu gimnaziju, a postali su par dok je on studirao na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Prije dvije godine su se zaručili. Kad će svom zaručničkom prstenu s brilijantom Ana dodati i vjenčani, još nisu odlučili.

'Razgovaramo o tome. Važna je to odluka, ali još se nismo dogovorili. Možda se i tajno vjenčamo', otkriva Matko za Gloriju.