mnogi su se iznenadili

Matija Vuica se nakon šest godina vratila staroj ljubavi

27.05.2020 u 11:37

Bionic
Reading

Domaća dizajnerica skupila je dovoljno energije za nove poslovne uspjehe. Otvorila je vrata svog salona, njezinu haljinu je obukla i poznata reperica Blac Chyna, a sada je Matija Vuica se na društvenim mrežama pohvalila još jednom viješću

Nakon dulje glazbene stanke Matija Vuica snimila je novu pjesmu, a na društvenim mrežama pohvalila se i kadrom iz budućeg video spota.

'Neopisivo sam sretna sto sam snimila novu pjesmu nakon 6 godina. Nisam mislila da će mi toliko značiti, jer je moda već odavno preuzela prvo mjesto i zauzela sve pozicije, ali u vrijeme izolacije probudila se ta želja da ponovo prenesem svoje emocije kroz pjesmu. U našem kućnom studiju snimili smo predivnu baladu koja u svakom životnom trenutku nosi poruku nade', poručila je dizajnerica te pored fotografije otkrila da je spot sniman u centru Zagreba. Naziv je nove pjesme je 'Nama dobra vremena dolaze', a autor je Matijin životni partner Jurica Popović.

'Da nije bilo glazbe, ne bi bilo ni mode', više puta je izjavila dizajnerica koja je svoju glazbenu karijeru započela još 80-ih godina u Trotakt projektu. Alternativni rock novovalnog prizvuka uz ktravagantan imidž, svrstao ih je u kultne sastave 1980-ih godina. Nakon toga je grupa promjenila ime u Gracia, čiju okosnicu do danas čine Matija Vuica i Jurica Popović.

Izvor: Društvene mreže

Zbog dvomjesečne karantene svjetski uspješna dizajnerica je po prvi put u životu morala zatvoriti svoj butik, a čim su krenule mjere popuštanja jedna od naših najomiljenijih kreatorica na zanimljiv način je počela predstavljati svoje kreacije. Postavljala je lutke u svojim haljinama na sam glavni zagrebački trg i obližnju Radićevu ulicu gdje se nalazi njezina trgovina.