TUŽNA ZBOG SITUACIJE

Matija Vuica: 'Danas sam po prvi put u životu zatvorila svoj atelier, a da nije riječ o godišnjem odmoru’

17.03.2020 u 21:24

Bionic
Reading

Domaća dizajnerica za javnost je ispričala kako se teška srca morala odlučiti na zatvaranje svoje trgovine u Zagrebu, a sve zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih koronavirusom

‘Danas sam po prvi put u životu zatvorila svoj atelier, a da nije riječ o godišnjem odmoru, i to mi teško pada..danas sam po prvi put vidjela tugu u očima mladenke koja je došla na probu vjenčanice, jer njen najsretniji dan se približava, a sve je neizvjesno...’, započela je svoj emotivni post na društvenim mrežama domaća dizajnerica Matija Vuica.

Popularna dizajnerica omiljena je mnogim domaćim mladenkama, koje za svoj važan dan biraju upravo njezine unikatne, ručno šivane haljine.

Međutim, obzirom na ozbiljnost zdravstvene situacije u svijetu i državi, Vuica se poput brojnih drugih malih brendova, odlučila zatvoriti vrata svoje radnje dok se stanje ne vrati pod kontrolu.

‘Danas sam istinski shvatila koliko su mi važni ljudi s kojima radim, moja Sanja, Elvira i Kristina koje, iako putuju svaki dan na svoje radno mjesto nisu ovih dana ničim pokazale da ne bi došle. Zato, nek budu zasluženo u svom domu, a ja ću u svom, jer moramo se čuvati da bi i druge sačuvali. Voditi brigu o sebi -znači voditi i o ljudima koji nas okružuju. Pomalo sam tužnjikava, kakva inače nisam, ali možda u ovom svemu što nas je snašlo ponešto shvatimo i pronađemo put s kojeg smo davno skrenuli...onaj koji vodi u središte srca, majke Zemlje, prirode i svega što smo olako uzimali, a premalo uzvraćali’, zaključila je proslavljena Metkovka ispod fotografije na kojoj pozira s maskom na licu na nedavno održanom izboru ljepote.