NE KRIJE PONOS

Matija Vuica osvaja Hollywood: 'Danju nisam vidjela lijepo sređenu osobu'

21.02.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Raskošne kreacije naše cijenjene dizajnerice u oskarovskoj noći predstavljene su na reviji u Los Angelesu. Osim toga, na partyju Vanity Faira haljinu Matije Vujice odjenula je Rumer Willis, kći Demi Moore i Brucea Willisa. Nakon povratka iz Amerike Matija je ispričala svoje dojmove

'Šetajući i ulazeći u trgovine, svi su imali uglavnom jednu rečenicu za mene, a to je da izgledam europski. To su ljudi koji naprosto ne pridaju toliko pažnje odijevanju. Nećete na ulici kao kod nas na špici sresti lijepo odjevene, pa znamo kako njihove zvijezde izgledaju kada ih paparazzi ulove po danu. Mogu slobodno reći da po danu nisam vidjela lijepo sređenu osobu, čak bih rekla ne samo sportivo, nego i lagano zapušteno. Ali vidjela sam tajice, velike guze namontirane, dobro utegnute i njihove lijepe kose, ali nikad ne znaš jesu li to stvarno njihove kose. Mene su isto vukli za kosu i provjeravali je li moja prava, pa sam morala objašnjavati da je', isptičala je Matija Vujica za IN Magazin NoveTV.

Ispričala je sve o sudjelovanju na ekskluzivnoj reviji u oskarovskoj večeri.

'Revija je stvarno bila nešto posebno. Nisam znala što će se točno događati prije nego sam došla tamo, ali ono što me posebno oduševilo je prije svega ležernost kako se sve skupa događa. Drugo, jedan veliki optimizam kod svih', kaže dizajnerica.

'Uvijek se svi pitamo da li cijeli grad živi za Oscare... Ne, cijeli grad je veličine Slovenije i ne živi za Oscare. Za Oscare živi samo jedan taj dio gdje se samo jedan dio Hollywood boulevarda pretvori u crveni tepih i to je to, ali napravi se sve tako da mi vidimo veliki glamur i sve te divne dame koje pristižu u luksuznim automobilima. Puno ljepše je kad gledaš iz Hrvatske i puno više očekuješ nego što se to tamo događa', ističe Matija čiju je kreaciju na partyju Vanity Faira je odjenula Rumer Willis, 31-godišnja kćer Demi Moore i Brucea Willisa.

'To je haljina koju je ona zadržala za sebe, jer joj se jako svidjela, nisam znala da će je i ove godine odjenuti pa je i meni to bilo iznenađenje', otkrila je naša dizajnerica.