ODUŠEVLJENA JE

Matiju Vujicu nosi i slavna američka seksi blogerica

11.01.2020 u 18:12

Bionic
Reading

Njezine kreacije nosile su mnoge slavne osobe, kako naše poput Severine i Zrinke Cvitešić, tako i svjetske među kojima su Carmen Electre i Laverne Cox, što je jako velika potvrda rada i to je iznimno veseli. Popisu slavnih pridružila se i poznata američka influencerica Khloë Terae

'Našoj publici nije toliko poznata no Khloë je prava influencerska zvijezda u Americi. Rekla je da se zaljubila u moju haljinu i da joj je to najljepša haljina ikad', rekla je za tportal Matija Vujica. Uspješna kreatorica priznaje da ju je prizor slavne Amerikanke u njezinoj haljini jako razveselio.

Seksi Plavuša Matijine kreacije nosila je i ranije. ''To je mala bijela krinolina od bijelih kristala. To je jedna od zadnjih haljina koje sam slala Ivanu Bitonu u Ameriku koji ima Style house gdje zvijezde dolaze i uzimaju stvari za crvene tepihe i evente', ispričala je dizajnerica.

Inače, Khloë je iz Toronta, bavi se gimnastikom. Više puta je završila na naslovnici Playboya i bila proglašena zečicom godine ('Playmate of the Year').