TKO ĆE ISPASTI?

Matej, Srđana i Vedran moraju na eliminacijski test

14.06.2011 u 06:22

Bionic
Reading

Šime i Robert osigurali su odlazak u daljnje natjecanje, a Mateja, Srđanu i Vedrana očekuje eliminacijski test

Petero preostalih natjecatelja šoua 'Masterchef' koji se ovog tjedna bore za titulu prvog hrvatskog Masterchefa posjetila je njihova rodbina. Srđani je došla sestra Slađana, Vedrana je posjetila supruga Vedrana, a Mateja, Šimu i Roberta njihovi očevi. Kandidati su imali pet minuta da iz smočnice odaberu 15 namirnica po svojoj želji i da u sat vremena pripreme jela za svoje goste, piše 24 sata

'Super je, super se uklopilo', komentirao je Matejev otac Nikola pripremljenu janjeću potkoljenicu. Nakon što je probao jelo, Tomislav je zaključio da jelo nije dovoljno slano.

'Nedostaje malo soli, sve drugo je u redu', rekao je Robertov otac Ante nakon što je kušao njegovo jelo s tartarom od srdela.

Tomislav je rekao da njemu ne nedostaje soli i da je jako fino, a posebno je pohvalio Šimino jelo. Nakon što je probala Vedranovo jelo, njegova supruga Vedrana rekla je da je prava fantazija te je otkrila da je hrana velik dio života njezinog supruga.

'Artičoka je malo loše očišćena, ali nije loše', rekao je Tomislav komentirajući Srđanino jelo, dok je Radovan rekao da na temelju izgleda nije mogao pretpostaviti da je tako ukusno.

Šime i Robert izbjegli su  eliminacijski test i osigurali odlazak u daljnje natjecanje, no Mateja, Srđanu i Vedrana sljedeći put očekuje eliminacijski izazov nakon kojeg će netko od njih troje napustiti šou.