čestitke mladencima

Mate Pavić oženio lijepu Katarinu na bajkovitoj lokaciji, a fotografije oduzimaju dah

24.09.2023 u 16:15

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih tenisača oženio je lijepu Katarinu koja je na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine odnijela titulu druge pratilje. Romantična je ceremonija održana ovog vikenda, a gosti su fotografije sretnih mladenaca objavili na društvenim mrežama

Mladenci najradije biraju rujan kao mjesec održavanja ceremonija vjenčanja, a to su učinili i Mate Pavić i Katarina Jurkin. Naš proslavljeni tenisač koji je ispisao hrvatsku povijest tenisa u parovima ovog se vikenda oženio za svoju dugogodišnju djevojku koju je zaprosio u travnju.

Kao mjesto izricanja sudbonosnog 'da' odabrali su Vrnik, otočić u Korčulanskom otočju koji je od obale Korčule je udaljen tek 100-tinjak metara.

Mate je bio elegantan u crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj leptir mašni, a njegova je mladenka nosila prekrasnu vjenčanicu s gornjim dijelom nalik korzetu. Svojoj je vjenčanici dodala i dugački veo koji je dodao još jednu notu bajkovitosti ovog vjenčanja.

Prekrasnom vjenčanju na otočiću prisustvovao je i Nikola Metkić, Matin blizak prijatelj i partner u osvajanju olimpijskog zlata u Tokiju 2020. godine. Metkić je također na Instagramu podijelio fotografiju sretnih mladenaca na koje uzvanici bacaju latice bijelih ruža.

Par je u vezi već godinama, ali o svom odnosu rijetko govore u javnosti. Iako je Pavić jedan od najuspješnijih hrvatskih tenisača svih vremena, a Katarina model s brojnim suradnjama, njihove zajedničke fotografije možemo pronaći tek rijetko na društvenim mrežama.

U DUBROVNIKU

Pogledajte kako je izgledalo bajkovito vjenčanje Bojana Bogdanovića i lijepe Zrinke

Pogledaj galeriju