AFRODIZIJAK NO 1

Masterchef Šime parovima preporučuje škampe

21.06.2011 u 09:47

Bionic
Reading

'I dalje vozim bicikl, odlazim na Dolac i uživam u životu', rekao je prvi hrvatski Masterchef Šime Sušić nakon što se malo štišalo prvo pobjedničko uzbuđenje

'Ništa se nije promijenilo osim što me ljudi prepoznaju i općenito hvale show', ispričao je Šime Sušić za Story. Kao što nam je rekao neposredno nakon pobjede, tako tvrdi i danas: po njemu je, kaže, Robert Predrag Žmire najkompetentniji, najiskusniji i najsvestraniji kuhar iz showa.

Kod kuće, kaže, i dalje kuha zajedno s djevojkom Klarom, jer ona mu ništa ne prepušta do kraja. Muškarcima koji gotovanski čekaju da im supruga donese ručak na stol pak poručuje neka se prije toga zapitaju što bi uopće jeli da nemaju suprugu.

Šime će svoj nagradu potrošiti na operaciju koljena, a kako voli putovati, razmišlja i o nekim destinacijama. 'U posljednje vrijeme intenzivno razmišljam o Islandu, ali i Novom Zelandu, Tibetu…', rekao je.

Najromantičnije što je skuhao za svoju Klaru bila je rakovica, koju su smazali u jednom trenutku, a parovima kao najbolji afrodizijak preporučuje škampe.