član žirija Masterchefa

Chef Damir Tomljanović: 'Želim imati nekoliko životinja i mir. I stvarno želim da mi dijete ne ode živjeti van pa da ga ne vidim po nekoliko godina'

23.11.2021 u 10:49

Bionic
Reading

Popularni kulinarski show se zahukvata, a najiskusniji (i po mnogima 'najmekši' u komentarima) član žirija uživa u dobrom ozračju radeći s Melkiorom Bašićem i Stjepanom Vukadinom. Simpatični Primorac, Damir Tomljanović otkrio je koji je najbolji savjet dobio i kako jednog dana zamišlja svoju mirovinu

'Mislim da sam najblaži član žirija, možda je razlog tome što sam najstariji. Izuzetno mi je drago što sam odabrao isključivo ženski tim, htio sam dokazati da su žene u poslu prisutne i da ne bi trebala postojati podjela na muške i ženske poslove, a i mislim da, ako bude nove sezone, neću imati priliku ponovno odabrati ženski tim s obzirom na to da je Melkior postao gospodin 'fatalni', ispričao je Damir Tomljanović za Večernji list.

Još jednom je izrazio svoje zadovoljstvo zbog atmosfere na snimanju i 'odličnog tima koji radi na projektu'. 'Nas smo se trojica nazvala ‘šljakerima’ jer smo došli iz iste struke koju volimo, a to želimo pokazati i natjecateljima u showu koji su došli promijeniti svoj život u nadi da će izaći s novim iskustvom i započeti nešto svoje', istaknuo je.

Rekao je kako je kuhanje njegova ljubav još iz djetinjstva. 'Kuhari obično uvijek dobro prođu na zabavama, pa sam ljubav prema kuhanju koja je došla iz obitelji i sredine u kojoj sam odrastao nastavio razvijati u pozitivnom smjeru', pojasnio je.

Najbolji savjet koji je dobio je: 'Pazi što želiš, možda ti se ostvari'. 'Kada dobijete ponudu za posao, jednostavno pristanete i odete u svijet. Ja mogu reći da sada živim svoj peti život nakon ‘Masterchefa’, svaki dio je donio nešto dobro i nešto loše, a ono najbitnije jest životno iskustvo koje je neprocjenjivo. A upravo je to ono što ‘Masterchef’ donosi natjecateljima', smatra chef Tomljanović.

Evo kako zamišlja svoju mirovinu. 'Želim imati tovara, rakuna (ne pitajte zašto), psa ili dva, zeca da ga rakun ganja i kokoši; ako ništa, uvijek ću imam svježih jaja i nešto za jelo. Želim imati nekoliko životinja i mir. I stvarno želim da mi dijete ne ode živjeti van pa da ga ne vidim po nekoliko godina. Ako se to i dogodi, spreman sam se odreći svega da ono malo što mi je ostalo provedem s kćeri. To je misao koja me vodi i u poslu, a sada me čekaju novi projekti kojima se jako veselim', poručio je.

  • +4
Damir Tomljanović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo