ne skriva ponos

Martina Tomčić Moskaljov otkrila nove sretne obiteljske vijesti: Čestitke pljušte sa svih strana

27.03.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Proslavljena operna pjevačka diva, suvlasnica škole pjevanja i članica žirija 'Supertalent', ranije je izjavila da je na obitelj posebno slaba i da će za njih sve učiniti. Nerijetko na društvenim mrežama pokaže kakvu crticu iz privatnog života što posebno razveseli njezine pratitelje

'Prvenstvo Republike Hrvatske u umjetničkim plesovima, Crikvenica. Na početku nove plesne sezone uz sve planirane i neplanirane izazove mamina i tatina zvjerkica osvojila je u kategoriji Show Dance 1. mjesto!', pohvalila se Martina Tomčić Moskaljov. Ponosna mama u nastavku objave na Instagramu je objasnila:

'Mislim da nikad nismo bili ponosniji na to naše malo uporno sportsko čudo, Rebeka Moskaljov. Imala si puno pravo žalit se, štedit se, sumnjati, posustajati, a možda i odustati, ali svojim stavom isporučila si lekciju i nama odraslima kako se požrtvovno živi strast i ljubav prema plesnoj umjetnosti. Danas odmaranje, navečer učenje, a od sutra opet škola i treninzi… jer kako drugačije?', poručila je Martina.

Svojedobno je izjavila da postoje situacije kad njezina djeca nisu sretna što im je mama javna osoba te da im je to jedna od bolnijih tema. pa da zato minimalno govori o njima 'jer imaju pravo na neopterećeno, anonimno odrastanje'. Otkrila je da Rebeka i njezin brat Noa nemaju obavezu doći na njezin koncert. Poštuje njihove želje i daje im podršku u onom segmentu u kojima im ona odgovara.

  • +6
Martina Tomčić Moskaljov Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL